Hakkımızda

Kariyer Merkezi, öğrencilerin mezun olmadan önce iş dünyasını tanımaya başlamaları, dolayısı ile profesyonel hayata daha kolay geçiş yapmalarına yardımcı olmak amacı ile kurulmuş bir merkezdir.

Üniversite eğitimi sonrasında kariyer yolculuğuna başlayacak mezunların mümkün olduğunca kendisini ve karşısına çıkacak seçenekleri gerek stajlar, gerek bilgilendirme toplantıları ve gerekse kişisel gelişim seminerleri ile önceden tanımış ve tanımlamış, gelecek hedeflerini netleştirmeye başlamış, farkındalığı yüksek bireyler olmalarını desteklemek amacı ile kurulan merkez 3.sektör kariyeri ve yeni çağın ihtiyaçlarından doğan meslekler konusunda da öğrencileri bilgilendirmeyi hedeflemektedir.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi iseniz;

Kariyer Merkezi görevlileri ile görüşmek için randevu almak yeterlidir. Randevu talepleriniz için formu doldurup konu kısmına randevu isteği yazarak kariyermerkezi@boun.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.