Kariyer Danışmanlık Programı- Danışman Kayıt Formu

Değerli Kariyer Danışmanımız,

Bu yıl gerçekleştireceğimiz Kariyer Danışmanlığı süreci için, sizleri 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ile buluşturmayı planlamaktayız. Bu nedenle değerli katkılarınızı alabilmek ve sizleri en uygun danışanlarla eşleyebilmek için, linkimizden e-formumuza girerek bilgilerinizi doldurmanızı önemle rica ederiz.

Öğrencilerimizin mezuniyetine kısıtlı bir zaman kaldığı için Mentörlük kaydınızı mümkün olan en kısa sürede tamamlamanızı önemle rica ederiz.

Kariyer yollarında öğrencilerimize sunduğunuz bu değerli destek için şimdiden teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Üniversitemiz için daha nice güzel işlerde birlikte çalışmak dileğiyle,

Sevgilerimizle.

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi

www.kariyermerkezi.boun.edu.tr

0 212 359 4646

NOT: Yukarıdaki linkten formumuza ulaşamadıysanız, kayıt için aşağıdaki formu tıklayabilir ya da kariyermerkezi@boun.edu.tr adresine e-posta ile başvuru yapabilirsiniz.

KARİYER DANIŞMANLIK PROGRAMI- DANIŞMAN KAYIT FORMU