2021 KARİYER DANIŞMANLIK PROGRAMI -DANIŞMAN KAYIT FORMU

Değerli Mezunumuz,

Bu yıl gerçekleştireceğimiz Kariyer Danışmanlığı sürecinde sizlerin vereceği destekler, Covid-19 koşulları içerisinde türlü zorluklar ve belirsizlikler yaşarken bir yandan da kariyerlerini planlamaya çalışan öğrencilerimiz için çok daha önemli olacak.

Bu nedenle sizleri, önceki yıllardan çok daha anlamlı bir dayanışma içerisinde, öğrencilerimize destek olmak üzere 2021 Kariyer Danışmanlık Programımızın bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Gönüllü Kariyer Danışmanı olmak için; 5 yıl ve üzeri Yöneticilik yapmış veya İnsan Kaynakları alanında deneyimi olan mezunlarımızın başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Katkılarınızı en verimli şekilde değerlendirebilmek ve sizleri doğru adaylar ile eşleştirebilmek için e-formumuzu doldurarak Danışman Kaydınızı oluşturmanızı önemle rica ederiz.

Sağlıklı ve mutlu günlerde Üniversitemiz için  bir arada çalışmalarımızı sürdürmek dileğiyle,

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi

www.kariyermerkezi.boun.edu.tr

NOT: Yukarıdaki linkten formumuza ulaşamadıysanız, kayıt için aşağıdaki formu tıklayabilir ya da kariyermerkezi@boun.edu.tr adresine e-posta ile başvuru yapabilirsiniz.

2021 KARİYER DANIŞMANI KAYIT FORMU